Kompozit Sanayi’nin Avrasya’daki Buluşma Noktası: Eurasian Composites Show 


Yıllardır düzenlediği fuarlarla kimya sektörüne yön veren Artkim Fuarcılık organizatörlüğünde, “Uluslararası Kompozit Hammaddeleri, Yarı Mamülleri, Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı” Eurasian Composites Show 4-6 Ekim 2023 tarihinde, İstanbul Fuar Merkezi 5. ve 6. Salonlarında dünyanın dört bir yanından sektör profesyonellerini bir araya getirecek.

Rakamlarla Eurasian Composites Show 2021

11 farklı ülkeden 26 yabancı olmak üzere toplam 55 firma ve firma temsilciliğine ev sahipliği yapan Eurasian Composites Show ’u 3 gün boyunca 786‘sini 69 farklı ülkeden gelen yabancı ziyaretçilerin oluşturduğu toplam 2,982 sektör profesyoneli ziyaret etti. Fuara en fazla yabancı ziyaretçi gelen ilk 10 ülke sırasıyla İran, Almanya, Rusya, Özbekistan, Irak, Tunus, Birleşik Arap Emirlikleri,Suudi Arabistan, Filistin ve Ukrayna oldu.

Eurasian Composites Show 2019 ile eş zamanlı olarak düzenlenen Konferans & Seminer Programında yerli ve yabancı katılımcı firmaların yanı sıra Türkiye’nin önde gelen akademisyenleri tarafından gerçekleştirilen 17 sunum ile sektör mensupları yeni ürünleri ve teknolojileri tanıma şansı buldular.

Fuar hemen her sektörde kullanımı bulunan Kompozit hammaddeleri ile üretilen ürünlerin günlük yaşamdaki kullanımlarını görme fırsatı yaratan Live Composites isimli Nihai Ürün Sergisine ev sahipliği yaptı. Otomotiv, yapı-inşaat, tekstil, denizcilik, savunma, havacılık gibi sektörlerinden 50 ‘den fazla ürün bu alanda sergilendi. Özel olarak hazırlanan bu sergi alanlarında ziyaretçiler, ürünlerin uygulama alanları, kullanımdaki faydaları gibi ürünler hakkında detaylı bilgi edinebildiler.

Eurasian Composites Show ’da Yerinizi almayı Unutmayın!

Siz de Kompozit Sektörünün bu büyük buluşmasında yer almak, dünyanın dört bir yanından gelen sektör profesyonelleriyle verimli iş bağlantıları kurarak rekabetin gerisinde kalmamak istiyorsanız Eurasian Composites Show’da yerinizi almayı unutmayın.

Organizatör